Η εγγονή της Οντρεϊ Χέπμπορν μαγεύει τον κόσμο -Στο DNA της το στιλ και η χάρη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η εγγονή της Οντρεϊ Χέπμπορν μαγεύει τον κόσμο -Στο DNA της το στιλ και η χάρη [εικόνες]

Η εγγονή της Οντρεϊ Χέπμπορν μαγεύει τον κόσμο -Στο DNA της το στιλ και η χάρη [
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι κάποια πράγματα που δεν χάνονται, όσες γενιές κι αν περάσουν. Οπως το απίστευτο στιλ της Οντρεϊ Χέπμπορν, το οποίο μπορεί να μην αντιγράφεται, αλλά μάλλον... αποτυπώνεται στο DNA. Ζωντανή απόδειξη αυτού, η εγγονή της σταρ του κινηματογράφου.

Η Εμα Φερέρ φαίνεται πως έχει πάρει αρκετά από τη γιαγιά της. Η 20χρονη πόζαρε για το Harper's Bazaar, αν και δεν ακολουθεί τα βήματα της Χέπμπορν. Η ίδια είναι φοιτήτρια στην Ακαδημία Τέχνης της Φλωρεντίας τα τελευταία τρία χρόνια.

Αν και δεν γνώρισε τη γιαγιά της- γεννήθηκε ένα χρόνο μετά από το θάνατό της- δεν δυσκολεύτηκε να τη θυμίσει, καθώς η φωτογράφιση του περιοδικού στο αφιέρωμα για τη θρυλική ηθοποιό θύμισε αρκετές από τις κλασικές πόζες της Χέπμπορν. Μάλιστα, ο άνθρωπος που κρατούσε τη φωτογραφική μηχανή ήταν ο Μάικλ Αβεντον, ο 23χρονος εγγονός του Ρίτσαρντ Αβεντον ο οποίος είχε φωτογραφίσει αρκετές φορές την ηθοποιό.

Η Οντρεϊ Χέπμπορν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ