Ακρωτηριάστηκε άνδρας στη Λαμία -Επεσε στον γκρεμό το φορτηγό που οδηγούσε ο γιος του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ακρωτηριάστηκε άνδρας στη Λαμία -Επεσε στον γκρεμό το φορτηγό που οδηγούσε ο γιος του [εικόνες]

Ακρωτηριάστηκε άνδρας στη Λαμία -Επεσε στον γκρεμό το φορτηγό που οδηγούσε ο γιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπεράνθρωπες προσπάθειες κατέβαλαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν έναν άνδρα, που επέβαινε σε φορτηγό όχημα που οδηγούσε ο γιος του, το οποίο έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων στη Λαμία.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης στον επαρχιακό δρόμο του Δήμου Μακρακώμης και συγκεκριμένα στο 7ο χιλιόμετρο από Καστρί προς Τρίλοφο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε μια στροφή από άγνωστη αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του φορτηγού και έπεσε σε γκρεμό ύψους περίπου 30 μέτρων. Ο οδηγός, σύμφωνα με το lamiareport.gr, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και τραυματίστηκε, ο πατέρας του όμως εγκλωβίστηκε και το πόδι του καταπλακώθηκε στο κάτω μέρος του οχήματος.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και με τη συνδρομή γερανοφόρου οχήματος κατάφεραν να ανελκύσουν το όχημα και να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα, ο οποίος διακομίσθηκε μαζί με τον γιο του στο Νοσοκομείο Λαμίας. Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, ακρωτηριάστηκε χαμηλά στο πόδι του.

Ακρωτηριάστηκε άνδρας στη Λαμία -Επεσε στον γκρεμό το φορτηγό που οδηγούσε ο γιος του [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακρωτηριάστηκε άνδρας στη Λαμία -Επεσε στον γκρεμό το φορτηγό που οδηγούσε ο γιος του [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακρωτηριάστηκε άνδρας στη Λαμία -Επεσε στον γκρεμό το φορτηγό που οδηγούσε ο γιος του [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ