Εκτροχιάστηκε τρένο στις Φιλιππίνες -Τουλάχιστον 34 τραυματίες - iefimerida.gr

Εκτροχιάστηκε τρένο στις Φιλιππίνες -Τουλάχιστον 34 τραυματίες

Εκτροχιάστηκε τρένο στις Φιλιππίνες -Τουλάχιστον 34 τραυματίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τοίχο από μπετόν προσέκρουσε την Τετάρτη ένα τρένο στις Φιλιππίνες, με αποτέλεσμα δεκάδες επιβάτες να τραυματιστούν και δύο οχήματα να καταστραφούν. Το ατύχημα σημειώθηκε στην πόλη Πασάι, την ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή της πρωτεύουσας Μανίλα.

Οπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, από τον εκτροχιασμό του τρένου δεν υπάρχουν νεκροί, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε 34, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε πλησιέστερα νοσοκομεία με ελαφρά τραύματα.

Το τρένο εξαιτίας κάποιου τεχνικού προβλήματος ωθούνταν από άλλο συρμό και το ατύχημα σημειώθηκε καθώς δεν λειτούργησε το σύστημα που χρησιμοποιείται για να φρενάρει τους συρμούς. Σύμφωνα με τον γραμματέα Μεταφορών και Επικοινωνίας, οι δύο οδηγοί των τρένων θα ανακριθούν από την αστυνομία προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ