Ο Λάκης Γαβαλάς γιόρτασε τα γενέθλιά του στα Χανιά φτιάχνοντας... ξεροτήγανα -Πόσο χρονών έγινε [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Λάκης Γαβαλάς γιόρτασε τα γενέθλιά του στα Χανιά φτιάχνοντας... ξεροτήγανα -Πόσο χρονών έγινε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα Χανιά βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή 3 Αυγούστου ο διάσημος στυλίστας Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος επέλεξε να περάσει τα γενέθλιά του στην Κρήτη, και μάλιστα ... άκρως παραδοσιακά!

Όπως σημειώνει το Cretalive, ο Λάκης Γαβαλάς έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: "είμαι ευτυχισμένος που τα εχω δει Ο Λ Α...", στα 62 του χρόνια! "Και αυτα που ηθελα,αλλα και αυτα που μου υπεβαλαν...το κοντερ εδω και ενα χρονο εχει ξεκινησει απο την αρχη, και κανενας λογος δεν συντρεχει να τρεξουμε να βιαστουμε και να καψουμε ξανα το μηχανημα...".

Ο Λάκης Γαβαλάς έβαλε ... το χεράκι του και στα εορταστικά κεράσματα, αφού μπήκε στο εργαστήριο και έφτιαξε παραδοσιακά κρητικά ξεροτήγανα!

Τί περιμένει τώρα; Μα την Κυριακάτικη πανσέληνο, την οποία θα απολαύσει από τα Χανιά!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ