Μίνι απόδραση στο Ναύπλιο για τη γυναίκα και την πεθερά του Αντώνη Σαμαρά -Σε δεξίωση στο λιμάνι [εικόνες] - iefimerida.gr

Μίνι απόδραση στο Ναύπλιο για τη γυναίκα και την πεθερά του Αντώνη Σαμαρά -Σε δεξίωση στο λιμάνι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την περασμένη Πέμπτη βρίσκεται στο λιμάνι του Ναυπλίου το ΜS Turanor Planet Solar, το μεγαλύτερο σκάφος του κόσμου που κινείται με ηλεκτρική ενέργεια, και έχει γίνει πόλος έλξης για τους ντόπιους, αλλά και για τους τουρίστες.

Όπως αναφέρουν τα parapolitika, στη δεξίωση που δόθηκε στο πλοίο παραβρέθηκε και η σύζυγος του Αντώνη Σαμαρά, Γεωργία Σαμαρά όπου ξεναγήθηκε στα ενδότερα του πλοίου, ενώ υπεύθυνοι του πληρώματος εξηγούσαν στους παρευρισκόμενους τον τρόπο που κινείται, αλλά και πώς πραγματοποιεί υποθαλάσσιες έρευνες.

Στη δεξίωση παραβρέθηκαν ακόμα ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος Αντωνόπουλος, η πεθερά του πρωθυπουργού Τέτη Κρητικού, ο υπουργός ΠΕΚΑ Ιωάννης Μανιάτης , ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτριος Κωστούρος, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Σπύρος Μαρίνος και ο πολιτευτής Αργολίδος Β.Σιδέρης.

. To πανέμορφο πλοίο θα παραμείνει στο Ναύπλιο έως και σήμερα Σαββάτο, προτού συνεχίσει το ταξίδι του για το σπήλαιο Φράγχθι στην Κοιλάδα Ερμιονίδας όπου και θα πραγματοποιήσει αρχαιολογικές έρευνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ