Συνέλαβαν Αλβανό δολοφόνο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» - iefimerida.gr

Συνέλαβαν Αλβανό δολοφόνο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διεθνώς καταζητούμενο άτομο, το οποίο διέφευγε της σύλληψης από το 1996, παρά την καταδίκη του για ανθρωποκτονία από πρόθεση, συνέλαβαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης του αερολιμένα «Μακεδονία», στη Θεσσαλονίκη.

Ο 39χρονος αλλοδαπός, για τον οποίο έχει εκδοθεί Ερυθρά Αναγγελία Διεθνών Αναζητήσεων από τις αρχές της Αλβανίας, επιχείρησε να ταξιδέψει αεροπορικώς μέσω Θεσσαλονίκης, αλλά τελικά ...έμεινε με το εισιτήριο στο χέρι, όταν διαπιστώθηκε η ταυτότητά του στο σημείο ελέγχου.

Ο συλληφθείς, αλβανικής καταγωγής και βρετανικής υπηκοότητας, έχει καταδικαστεί από αλβανικό δικαστήριο σε 24ετή ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοκατοχή, όπως δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στελέχη της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, κατόρθωσε τότε να διαφύγει και να ταξιδεύει ανενόχλητος σε διάφορες χώρες τα τελευταία 15 χρόνια, αποφεύγοντας τη σύλληψη.

Τη στιγμή της σύλληψής του, ο 39χρονος ήταν μόνος, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί προς ποια χώρα του εξωτερικού επιθυμούσε να ταξιδέψει, ούτε αν είχε κατοικήσει και στην Ελλάδα για κάποιο χρονικό διάστημα.

ΑΛ.Γ. (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ