Αδωνις Γεωργιάδης: Η υπόθεση του ΕΝΦΙΑ έκανε κακό στην κυβέρνηση - iefimerida.gr

Αδωνις Γεωργιάδης: Η υπόθεση του ΕΝΦΙΑ έκανε κακό στην κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σάλος με τα λάθη του ΕΝΦΙΑ συνεχίζεται και μάλιστα ακόμα και εντός της Νέας Δημοκρατίας. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης το Σάββατο επί του θέματος.

Μιλώντας στον Real 97.8 παραδέχθηκε πως, «η υπόθεση με τον ΕΝΦΙΑ, έκανε σίγουρα μεγάλο κακό στην κυβέρνηση», ενώ συμπλήρωσε ότι και ο ίδιος είναι «δυσαρεστημένος» από πως εξελίχθηκε η ιστορία με τον ΕΝΦΙΑ.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Γεωργιάδης, υποστήριξε ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών πήραν τον νόμο και τον εφάρμοσαν με την μεγαλύτερη δυνατή αυστηρότητα, ώστε να μην τους καταλογίσουν ευθύνες ότι προσπάθησαν να ευνοήσουν κάποιον. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνουν λάθος και στις περιοχές που δεν υπήρχαν αντικειμενικές αξίες, να ορίσουν ως αντικειμενική αξία την πλησιέστερη.

«Αυτό δεν ήταν σίγουρα ότι είχαμε ψηφίσει και αυτό που ήθελε ο πρωθυπουργός» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον ΕΝΦΙΑ, ενώ παράλληλα, επισήμανε ότι «βρισκόμαστε στο τέλος της περιόδου του μνημονίου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ