Χωρίς νερό έχει μείνει χωριό στην Εύβοια εδώ και 15 ημέρες -Παροχή μόνο για μία ώρα το πρωί και το βράδυ - iefimerida.gr

Χωρίς νερό έχει μείνει χωριό στην Εύβοια εδώ και 15 ημέρες -Παροχή μόνο για μία ώρα το πρωί και το βράδυ

Χωρίς νερό έχει μείνει χωριό στην Εύβοια εδώ και 15 ημέρες -Παροχή μόνο για μία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 2014, ένα χωριό στην Εύβοια έχει μείνει χωρίς νερό, εδώ και 15 ημέρες. Οι κάτοικοι αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, ενώ ακόμη κανείς δεν ξέρει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που ευθύνεται για την ταλαιπωρία που ζουν.

Στα σπίτια της Σκεπαστής, στη βόρεια Εύβοια, υπάρχει παροχή νερού μόλις για μία ώρα το πρωί και μία το βράδυ, ενώ οι κάτοικοι «φωνάζουν» ότι οι αρχές και οι τοπικοί άρχοντες αδιαφορούν και τους έχουν εγκαταλείψει πλήρως.

«Κανένας δεν έχει πάει ακόμα να δει που είναι η βλάβη και δεν έρχεται το νερό στο χωριό», δήλωσε ένα από τους κατοίκους στο eviazoom και συμπλήρωσε «Το πρόβλημα είναι τεράστιο και κανένας δεν ενδιαφέρεται, όχι απλά να βρει λύση, αλλά να έρθει δει που είναι το πρόβλημα. Όλα καλά πριν τις εκλογές και μετά πλήρης αδιαφορία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ