Τέλος στο θρίλερ της Θεσσαλονίκης -Ο ληστής εγκατέλειψε το ΙΧ που έκλεψε με ένα 5χρονο αγόρι στο πίσω κάθισμα - iefimerida.gr

Τέλος στο θρίλερ της Θεσσαλονίκης -Ο ληστής εγκατέλειψε το ΙΧ που έκλεψε με ένα 5χρονο αγόρι στο πίσω κάθισμα

Ανθρωποκυνηγητό στη Θεσσαλονίκη -Αγνωστος έκλεψε ΙΧ με ένα 5χρονο αγόρι στο πίσω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θρίλερ που εκτυλίχθηκε στην Περαία της Θεσσαλονίκης είχε ευτυχώς αίσιο τέλος. Ο συναγεγμός σήμανε για τον εντοπισμό ΙΧ που έκλεψε άγνωστος, ενώ στο πίσω κάθισμα βρισκόταν ένα 5χρονο αγοράκι. Λίγη ώρα αργότερα όμως ο δράστης εγκατέλειψε τόσο το όχημα, όσο και το παιδί.

Ολα ξεκίνησαν στις 14.20 το μεσημέρι, όταν ο πατέρας του παιδιού σταμάτησε σε περίπτερο για να αγοράσει κάτι και άφησε τα κλειδιά στην μηχανή του αυτοκινήτου. Ο δράστης χωρίς δεύτερη σκέψη έκλεψε το αυτοκίνητο ενώ το παιδί κοιμόταν στο πίσω κάθισμα.

Eπειτα από δύο ώρες αγωνίας, το αγοράκι βρέθηκε τελικά γύρω στις 4.30 το απόγευμα σε κεντρικό δρόμο του Πλαγιαρίου, στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης, περιοχή που δεν απέχει μακριά από την Περαία, απ' όπου ξεκίνησε η περιπέτεια του παιδιού. O δράστης εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και το αγοράκι, το οποίο είναι καλά στην υγεία του και επέστρεψε στην αγκαλιά των γονιών του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία ΙΧ κλέφτης απαγωγή παιδιού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ