Εγραψε ιστορία ο Αστέρας -Κέρδισε την Μάιντς (3-1) και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Europa League - iefimerida.gr

Εγραψε ιστορία ο Αστέρας -Κέρδισε την Μάιντς (3-1) και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Europa League

Εγραψε ιστορίας ο Αστέρας -Κέρδισε την Μάιντς (3-1) και προκρίθηκε στα πλέι οφ τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ του Europa League εξασφάλισε ο Αστέρας Τρίπολης, έπειτα από μία εντυπωσιακή εμφάνιση με την οποία ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και κέρδισε την Μάιντς με 3-1.

Η ομάδα της Τρίπολης, παρότι είχε ηττηθεί με 1-0 στη Γερμανία, κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στα πλέι οφ της διοργάνωσης, με πρωταγωνιστή της αναμέτρησης τον Μάσα ο οποίος σημείωσε δύο γκολ.

Στη ρεβάνς, το σκορ στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» άνοιξε για τους Αρκάδες ο Ντε Μπλάσις στο 30'. Ο Κου ισοφάρισε για τους Γερμανούς εννιά λεπτά αργότερα, αλλά ο Μάσα έστειλε δύο φορές την μπάλα στο τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο (68' και 86') και έτσι ο Αστέρας εξασφάλισε την παρουσία του στην κλήρωση της Παρασκευής.

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης (83’ Σανκαρέ), Γκόιαν, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Μουνάφο (59’ Μπακασέτας), Μπαντιμπανγκά (28’ Ουσέρο), Μάσα, Ρόλε, Ντε Μπλάσις

Μάιντς: Κάριους, Μπροσίνσκι, Παρκ (74’ Ντίας), Νοβένσκι, Μπελ, Γκάις, Ζούλιαν Μπαουμγκαντλινγκερ, Μόριτζ, Κου (69’ Γιάρα), Μάλι (85’ Σότο), Οκαζάκι

Αντίστροφο ήταν το σενάριο που εκτυλίχθηκε στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να χάνει στην παράταση 3-1 από την Σαράγεβο (2-1 υπέρ των Βόσνιων η κανονική διάρκεια), με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ντούλγεβιτς (24') και ο Μπίλμπιγια έκανε το 2-0 (81'), ενώ ο Ταυλαρίδης έστειλε το ματς στην παράταση στο 86' με κεφαλιά. Εκεί όμως ο Μπίλμπιγια έστειλε πάλι την μπάλα στο τέρμα και πέταξε τον Ατρόμητο από το Europa League.

Ατρόμητος: Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Νάστος (66’ Ναπολεόνι), Μπρίτο (75’ Μπάλλας), Δημούτσος, Πίτου, Καραμάνος, Φάμπιο (46’ Τάτος)

Σαράγεβο: Μπάντοβιτς, Μπάριτς (Πρότιτς 100'), Στόιτσεφ, Όκιτς (Μπιλμπιγια 69'), Βελκόφσκι, Τατομίροβιτς, Ντούλγεβιτς, Ντούποβατς, Τσιμιρότ, Μπουζίκατσα, Ράντοβατς (Κοβάσεβιτς 68')

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ