Αναστέλλονται οι ολλανδικές έρευνες στο σημείο συντριβής του Boeing -Κίνδυνος από τις συγκρούσεις - iefimerida.gr

Αναστέλλονται οι ολλανδικές έρευνες στο σημείο συντριβής του Boeing -Κίνδυνος από τις συγκρούσεις

Αναστέλλονται οι ολλανδικές έρευνες στο σημείο συντριβής του Boeing -Κίνδυνος απ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κίνδυνος που διατρέχουν οι εμπειρογνώμονες ανάγκασε την Ολλανδία να αναστείλει τις έρευνες στο σημείο συντριβής του Boeing στην ανατολική Ουκρανία. Η κατάσταση επιδεινώνεται καθημερινά, με τις συγκρούσεις στρατού και αυτονομιστών και είναι σφοδρές.

Για αυτό το λόγο, ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε ανακοίνωσε πως η Ολλανδία αναστέλλει την αποστολή της περισυλλογής των θυμάτων και των προσωπικών τους αντικειμένων από το αεροσκάφος της Malaysia Airlines.

Οπως είπε ο Ρούτε στους δημοσιογράφους, ο κίνδυνος που διατρέχει η ομάδα των 70 Αυστραλών, Ολλανδών και Μαλαισιανών ειδικών είναι πολύ μεγάλος για να συνεχίσουν να εργάζονται στην περιοχή.

«Η κατάσταση ασφαλείας στην ανατολική Ουκρανία και το σημείο συντριβής της πτήσης MH17 επιδεινώνεται καθημερινά», επεσήμανε ο Ρούτε. «Αυτό καθιστά αδύνατη την εργασία των εμπειρογνωμόνων», πρόσθεσε.

Ο Ολλανδός πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι δεν έχει νόημα να συνεχιστεί η επιχείρηση υπό τις παρούσες συνθήκες και πρόσθεσε ότι οι εμπειρογνώμονες που αναζητούν τις εναπομείνασες σορούς των 298 επιβατών του Boeing 777 θα επιστρέψουν στο σημείο όταν αυτό είναι ασφαλές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις ΟΥΚΡΑΝΙΑ Boeing Malaysia Airlines
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ