Νεαρή Βρετανίδα βυθίστηκε μέχρι τη μέση στη λάσπη και χρειάστηκαν 20 πυροσβέστες για να τη σώσουν [εικόνα&βίντεο] - iefimerida.gr

Νεαρή Βρετανίδα βυθίστηκε μέχρι τη μέση στη λάσπη και χρειάστηκαν 20 πυροσβέστες για να τη σώσουν [εικόνα&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άσχημη εξέλιξη είχε μία βόλτα που έκανε μία 15χρονη Βρετανίδα μαζί με τους φίλους της σε ποταμό του Μάντσεστερ, όταν ξαφνικά έπεσε σε ένα σημείο που ήταν γεμάτο λάσπη. Στην αρχή τόσο η ίδια όσο και οι φίλοι της γελούσαν με το περιστατικό, μόλις όμως η νεαρή Σόφι διαπίστωσε ότι είχε κολλήσει και ότι βυθιζόταν σταδιακά μέσα στην παγωμένη λάσπη τρόμαξε.

Η παρέα της ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και μαζί με τη συνδρομή 20 πυροσβεστών κατάφεραν να τη σώσουν.

«Στην αρχή οι φίλοι μου γελούσαν, αλλά μετά κατάλαβαν ότι ήταν σοβαρό. Με τραβούσε προς τα κάτω και κανείς δεν ήταν σε θέση να με βοηθήσει. Ευτυχώς είχαν μαζί τους τηλέφωνα και ειδοποίησαν την πυροσβεστική. Είναι θαυμάσιο μέρος και ο κόσμος δεν πρέπει να σταματήσει να το επισκέπτεται. Ωστόσο πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Να ελέγχουν πού θα πατήσουν γιατί το έδαφος δεν είναι τόσο ασφαλές όσο δείχνει» δήλωσε η Σόφι αμέσως μετά το περιστατικό.

Νεαρή Βρετανίδα βυθίστηκε μέχρι τη μέση στη λάσπη και χρειάστηκαν 20 πυροσβέστες για να τη σώσουν [εικόνα&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ