Μπόμπιρας στη Λωρίδα της Γάζας παριστάνει τον δημοσιογράφο και λυγίζει καρδιές: «Κάνω κι εγώ ρεπορτάζ» [εικόνα] - iefimerida.gr

Μπόμπιρας στη Λωρίδα της Γάζας παριστάνει τον δημοσιογράφο και λυγίζει καρδιές: «Κάνω κι εγώ ρεπορτάζ» [εικόνα]

Μπόμπιρας στη Λωρίδα της Γάζας παριστάνει τον δημοσιογράφο και λυγίζει καρδιές:
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που το σφυροκόπημα του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας συνεχίζεται αδιάκοπα, με δεκάδες αμάχους να χάνουν καθημερινά τη ζωή τους, ένα μικρό αγόρι αποδεικνύει πως κανείς και τίποτα δεν μπορεί να του στερήσει το δικαίωμα να ονειρεύεται και να ελπίζει.

Ο ανταποκριτής της σουηδικής ραδιοφωνίας στη Γάζα, Γιόναν Ματίας Σόμαρστρομ, μόλις είχε τελειώσει το ρεπορτάζ του από το πεδίο της μάχης, συνάντησε έξω από το ξενοδοχείο που μένει το μικρό αγόρι, το οποίο τον πλησίασε και του είπε: «Είμαι κι εγώ δημοσιογράφος. Κάνω κι εγώ ρεπορτάζ. Έχω και δημοσιογραφικό γιλέκο».

Ο δημοσιογράφος, εμφανώς συγκινημένος από τα λόγια του εξάχρονου, του χάρισε το κράνος του με τα αρχικά TV, ενώ αμέσως μετά τον έβγαλε μία φωτογραφία και την δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο Σόμαρστρομ μίλησε για το εξής περιστατικό στη σουηδική ραδιοφωνία και είπε: «Για μια στιγμή το πρόσωπό του έλαμψε από χαρά και περηφάνια. Οι φίλοι του γελούσαν και χόρευαν γύρω του. Ντράπηκε λίγο. Για μένα αυτή η φωτογραφία είναι το πιο δυνατό παράδειγμα της τεράστιας θέλησης αυτών των παιδιών να ζήσουν, να επιβιώσουν του πολέμου. Μας βλέπει κάθε μέρα να μπαινοβγαίνουμε στο ξενοδοχείο σώοι και αβλαβείς. Θέλει, λοιπόν, να είναι ένας από εμάς που επιβιώνουμε».

Μπόμπιρας στη Λωρίδα της Γάζας παριστάνει τον δημοσιογράφο και λυγίζει καρδιές: «Κάνω κι εγώ ρεπορτάζ» [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ