Αντάρτικο από το ΠΑΣΟΚ για το πόθεν έσχες -Ζητά να συζητηθεί στην Ολομέλεια - iefimerida.gr

Αντάρτικο από το ΠΑΣΟΚ για το πόθεν έσχες -Ζητά να συζητηθεί στην Ολομέλεια

Αντάρτικο από το ΠΑΣΟΚ για το πόθεν έσχες -Ζητά να συζητηθεί στην Ολομέλεια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόσυρση των διατάξεων για το «πόθεν έσχες» από το πολυνομοσχέδιο ζήτησε το ΠΑΣΟΚ, που θέλει να συζητηθεί το θέμα με την έναρξη της Ολομέλειας τον Οκτώβριο.

Στη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ο Παναγιώτης Ρήγας κάλεσε εκ νέου την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει αν οι συγκεκριμένες διατάξεις αποτελούν προαπαιτούμενο για την δόση των 1,2 δισ. Ευρώ. Πριν από αυτό, ο Κώστας Σκανδαλίδης εμφανίστηκε αντίθετος με το γεγονός ότι ένα τέτοιο κρίσιμο θέμα, που σχετίζεται με το πολιτικό χρήμα και τη διαφάνεια στον πολιτικό βίο, έρχεται να ψηφιστεί σε θερινό τμήμα.

Τόνισε ότι δεν έχει προηγηθεί διαβούλευση και ζήτησε να υπάρξει διακομματική απόφαση για το ζήτημα του πολιτικού χρήματος έπειτα από απολογισμό για τον τρόπο που λειτούργησε έως σήμερα ο έλεγχος.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ