Πάμε για σέντρα, τελικά! - iefimerida.gr

Πάμε για σέντρα, τελικά!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται ότι οι συζητήσεις με τη NOVA δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα, παρά το ότι οκτώ ομάδες δεν ξέρουν που θα παίξουν αλλά και τις αντιδράσεις ΠΑΟ-Ξάνθης. Επίσημη ανακοίνωση για αναβολή από τη Σούπερ Λίγκα δεν υπάρχει, οπότε εκτός απροόπτου η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα γίνει σήμερα.

Προφανώς, αφού δεν έχει εκδωθεί επίσημη ανακοίνωση, η Λίγκα εμμένει στην αρχική της απόφαση. Να γίνει δηλαδή η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έστω και με τρία παιχνίδια λιγότερα, προκειμένου να μην ενεργοποιηθεί η ρήτρα των 4 εκατομμυρίων που υπάρχει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι ομάδες που παίζουν σήμερα έχουν ταξιδέψει όπως επίσης και τα συνεργεία της Nova που έχουν αρχίσει να στήνουν τα μηχανήματα και τις κάμερες στα γήπεδα.

Συνεπώς, όλα δείχνουν πως στις 19:15 θα έχουμε την πρώτη σέντρα στη Super League, στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο. Αναβολή υπάρχει στους αγώνες, ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου, Ολυμπιακός - Καβάλα και Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Σάββατο (27/8)

ΟΦΗ-Ατρόμητος (19.15, NS3)

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης (21.30, NS2)

Κυριακή (28/8)

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (19.15, NS2)

Πανιώνιος-Εργοτέλης (19.15, NS3)

ΠΑΟΚ-SKODA Ξάνθη (21.30, NS1)

Πηγή: sport.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ