Domes of Elounda, εκεί που ο χρόνος σταματάει στο γαλάζιο του κρητικού πελάγους [εικόνες] - iefimerida.gr

Domes of Elounda, εκεί που ο χρόνος σταματάει στο γαλάζιο του κρητικού πελάγους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Domes of Elounda έχει την τιμητική του τις τελευταίες ημέρες, καθώς το γεγονός ότι παρουσίασε 20 νέες χλιδάτες βίλες, αποτέλεσε είδη πρώτης γραμμής για τα ειδησεογραφικά πρακτορεία που ασχολούνται με τον τουρισμό και τα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο.

To prweb και το Argophilia Travel News αναφέρονται εκτενώς στην κατασκευή αυτών των 20 νεότευκτων οικημάτων που προορίζονται για ακριβά γούστα και καλύπτουν κάθε ανάγκη των ανθρώπων που θα τα νοικιάσουν.

Domes of Elounda, εκεί που ο χρόνος σταματάει στο γαλάζιο του κρητικού πελάγους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, παράλληλα το Domes of Ellounda προσέθεσε ακόμα μια καινούργια πισίνα, ένα ρεστοράν με ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις, ένα lounge bar, ένα μαγαζί με προϊόντα ντελικατέσεν, αλλά και ένα ολόκληρο κέντρο ψυχαγωγίας για τα παιδιά.

Συνολικά διαθέτει 82 σουίτες, οκτώ ιδιωτικές κατοικίες, τέσσερις υπέρλουκ βίλες, τρία ρεστοράν, τρία μπαρ, μια κεντρική πισίνα και ένα κέντρο σπα.

Domes of Elounda, εκεί που ο χρόνος σταματάει στο γαλάζιο του κρητικού πελάγους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Γιώργος Σπανός, αντιπρόεδρος του ξενοδοχείου, μιλώντας στo Argophilia Travel News επισήμανε πως, «θέλουμε να γίνουμε ένα εξαιρετικός προορισμός στην περιοχή της Κρήτης».

Domes of Elounda, εκεί που ο χρόνος σταματάει στο γαλάζιο του κρητικού πελάγους [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το εν λόγω σάιτ σημειώνει πως τους αναγνώστες του (που φυσικά δεν είναι Έλληνες) πως η Κρήτη είναι ο λύχνος της δυτικής Ευρώπης, λόγω του Μινωικού Πολιτισμού και διακρίνεται για το κλίμα και την κουζίνα της. Όσο για την Ελλούντα ιδιαίτερα, προσθέτει πως η θέα είναι μαγευτική, οι δε θάλασσες είναι παραδεισένιες. Διόλου παράξενο, σημειώνει, πως έχουν χρησιμοποιηθεί ως σκηνικά για ταινίες του Χόλιγουντ και του Γουολτ Ντίσνεϊ.

Domes of Elounda, εκεί που ο χρόνος σταματάει στο γαλάζιο του κρητικού πελάγους [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Domes of Elounda, εκεί που ο χρόνος σταματάει στο γαλάζιο του κρητικού πελάγους [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη Χόλιγουντ Ελούντα βίλες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ