Βρετανοί «ξέμειναν» με βάρκα στα ανοιχτά της Ζακύνθου όλη τη νύχτα: Οι 2 γύρισαν κολυμπώντας και βρέθηκαν σε βραχονησίδα - iefimerida.gr

Βρετανοί «ξέμειναν» με βάρκα στα ανοιχτά της Ζακύνθου όλη τη νύχτα: Οι 2 γύρισαν κολυμπώντας και βρέθηκαν σε βραχονησίδα

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια Βρετανών τουριστών -Βγήκαν στα ανοιχτά του Λαγανά κα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος καλό, όλα καλά για τέσσερις Βρετανούς τουρίστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Γέρακα στη Ζάκυνθο. Οι τουρίστες το απόγευμα της Πέμπτης είχαν ναυλώσει βάρκα για να κάνουν μία βόλτα στον κόλπο του Λαγανά, όμως χάθηκαν τα ίχνη τους.Οι τέσσερις τουρίστες ξέμειναν από καύσιμα λίγο πριν νυχτώσει σε απόσταση πέντε μιλίων από την ακτή χωρίς να έχουν μαζί τους μέσα επικοινωνίας. Οι δύο από αυτούς αποφάσισαν να βγουν στη στεριά κολυμπώντας, προκειμένου να φέρουν βοήθεια για τους άλλους δύο.

Στο μεταξύ, οι ιδιοκτήτες της βάρκας ειδοποίησαν το λιμεναρχείο το οποίο άρχισε τις έρευνες αργά το βράδυ σε όλη τη νότια πλευρά της Ζακύνθου.

Τελικά, η βάρκα με τους δύο επιβαίνοντες εντοπίστηκε στις 05.00 το πρωί σε απόσταση 8 μιλίων ανατολικά του κόλπου Λαγανά και λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν σε βραχονησίδα της περιοχής οι άλλοι δύο Βρετανοί τουρίστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ