Ομπάμα:«Μην καθυστερείτε. Πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά την καταιγίδα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ομπάμα:«Μην καθυστερείτε. Πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά την καταιγίδα» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε με διάγγελμα του προς του Αμερικάνους πολίτες, και ιδιαίτερα τους κατοίκους της Νέας Υόρκης, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, ώστε να αντιμετωπίσουν με απόλυτη σοβαρότητα τον τυφώνα Αϊρίν, τον οποίο χαρακτήρισε «εξαιρετικά επικίνδυνο και δαπανηρό»

«Όλα δείχνουν ότι θα είναι ένας ιστορικός κυκλώνας» ανέφερε ο Μπαράκ Ομπάμα, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Μασαχουσέτη, όπου βρισκόταν σε διακοπές.«Αν βρίσκεστε στην προβλεπόμενη πορεία του κυκλώνα, πρέπει να πάρετε προφυλάξεις από τώρα» δήλωσε ο πρόεδρος, απευθύνοντας έκκληση σε όσους πρέπει να απομακρυνθούν από τις κατοικίες τους να το κάνουν άμεσα.

«Μην περιμένετε. Μην καθυστερείτε. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο. Πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά αυτήν την καταιγίδα.» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ