Πάτρα: Πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή κοντά σε σπίτια -Συναγερμός στην Πυροσβεστική [βίντεο] - iefimerida.gr

Πάτρα: Πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή κοντά σε σπίτια -Συναγερμός στην Πυροσβεστική [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 17.30 το απόγευμα της Τρίτης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών από πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή κοντά σε σπίτια στην περιοχή της πλαζ του ΕΟΤ προς τα Μποζαΐτικα.

Στο σημείο, όπως αναφέρει το patrastimes.gr, έσπευσαν επτά οχήματα της Πυροσβεστικής με 16 άνδρες και ένα πεζοπόρο τμήμα, καθώς και συνεργείο της ΔΕΗ προκειμένου να παρέμβει και να κόψει το ρεύμα αν χρειαστεί ώστε να γίνει με όσο το δυνατόν ασφαλέστερα η κατάσβεση. Να σημειωθεί πως στην περιοχή έπνεαν δυνατοί άνεμοι.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η φωτιά έκαψε πέντε στρέμματα με καλαμιές. Στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμαν δυνάμεις από τη Χαλανδρίτσα και τη Ναύπακτο. Επί τόπου παραμένουν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ