H Lily Allen με χειροπέδες, γονατισμένη στο έδαφος, με έναν αστυνομικό από πάνω της -Τι συνέβη με τη διάσημη τραγουδίστρια [εικόνα] - iefimerida.gr

H Lily Allen με χειροπέδες, γονατισμένη στο έδαφος, με έναν αστυνομικό από πάνω της -Τι συνέβη με τη διάσημη τραγουδίστρια [εικόνα]

H Lily Allen με χειροπέδες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίεργη αίσθηση του χιούμορ έχει η Lily Allen. Η διάσημη τραγουδίστρια σκηνοθέτησε μία φάρσα χωρίς νόημα και όχι μόνο δεν γέλασε κανείς, αλλά τώρα οι «συνεργοί» της έχουν βρει τον μπελά τους.

Στο επίκεντρο της φάρσας μία φωτογραφία, στην οποία η 29χρονη Βρετανίδα φορά χειροπέδες, είναι γονατισμένη στο έδαφος και ένας αστυνομικός της κρατά τα χέρια πίσω από την πλάτη και της πιέζει το κεφάλι προς τα κάτω. Αν και εύκολα θα υπέθετε κανείς ότι η σταρ συνελήφθη, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Ολα συνέβησαν στην Αυστραλία. Οταν η Allen έφτασε στο αεροδρόμιο του Κουίνσλαντ, εκεί την περίμεναν αρκετοί θαυμαστές της και βέβαια αστυνομικοί, προκειμένου να επιβάλλουν την τάξη. Εκείνη όμως είχε μία περίεργη έμπνευση και ζήτησε από έναν από τους αστυνομικούς να της φορέσει χειροπέδες και να «σκηνοθετήσουν» την παραπάνω φωτογραφία. Εκείνος δέχθηκε και η τραγουδίστρια μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους 4,8 εκατομμύρια follower της στο Instagram.

Η φωτογραφία της ψεύτικης σύλληψης όμως προκάλεσε τον εκνευρισμό των επικεφαλής της αστυνομίας και τώρα οι συνεργοί της Allen έχουν βρει το μπελά τους γιατί παραβίασαν το πρωτόκολλο.

H Lily Allen με χειροπέδες, γονατισμένη στο έδαφος, με έναν αστυνομικό από πάνω της -Τι συνέβη με τη διάσημη τραγουδίστρια [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ