Κάποιοι «ξέχασαν» το Ποτάμι -Γιατί καθυστέρησε η πρόσκληση για την εκδήλωση αποκατάστασης της Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Κάποιοι «ξέχασαν» το Ποτάμι -Γιατί καθυστέρησε η πρόσκληση για την εκδήλωση αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Κάποιοι «ξέχασαν» το Ποτάμι -Γιατί καθυστέρησε η πρόσκληση για την εκδήλωση αποκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν οι πολιτικοί συγκεντρώθηκαν στη Βουλή με αφορμή την εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν ήταν ανάμεσά τους. Ο λόγος ήταν ότι κάποιοι... ξέχασαν το Ποτάμι.

Η πρόσκληση για την εκδήλωση απευθύνθηκε την τελευταία στιγμή στο κόμμα. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, όταν παρατηρήθηκε η καθυστέρηση, ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε από συνεργάτιδά του να τηλεφωνήσει αρμοδίως ώστε να διαπιστώσει τι συνέβαινε. «Δεν έχετε προσκληθεί, γιατί το κόμμα σας δεν αντιπροσωπεύεται στη Βουλή», ήταν η απάντηση που έλαβε, ενώ το επιχείρημά της ότι το Ποτάμι έχει εκλέξει δύο ευρωβουλευτές, δεν εισακούστηκε.

Δύο ώρες προτού αρχίσει η εκδήλωση και ενώ ο Πρωθυπουργός και αρχηγοί των κομμάτων άρχισαν να συγκεντρώνονται στη Βουλή, χτύπησε το τηλέφωνο στα γραφεία του κόμματος. «Μας συγχωρείτε, λάθος. Δεν πρόκειται να επαναληφθεί αυτό. Ελάτε τώρα, σας προσκαλούμε...», ειπώθηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Ετσι, ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε στο παρά πέντε από τον Περικλή Βαλλιάνο να πάει ασθμαίνοντας στη Βουλή ώστε να εκπροσωπηθεί το κόμμα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ