«Αν ο Καραμανλής το θελήσει, θα είναι υποψήφιος στις εκλογές» - iefimerida.gr

«Αν ο Καραμανλής το θελήσει, θα είναι υποψήφιος στις εκλογές»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Ο κόσμος του Επενδυτή» επιτίθεται εκ νέου στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας πως έχει χάσει τον έλεγχο των εξελίξεων. Τονίζει δε πως η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη για τις εκλογές, όποτε και αν αυτές πραγματοποιηθούν και δηλώνει πως ο Κώστας Καραμανλής θα είναι υποψήφιος, εφόσον ο ίδιος το θελήσει.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλάει για όλους και για όλα και αναφέρεται:

Στη Νέα Δημοκρατία: «Η κεντροδεξιά στην οποία πιστεύουμε εμείς, δεν είναι ούτε πολυκατοικία, ούτε μονοκατοικία, ούτε καλύβα του καραγκιόζη. Είναι ένα κίνημα, μια σταυροφορία για τη σωτηρία της Ελλάδας».

Στην οικονομία: «Για να πάει μπροστά η οικονομία και να αρχίσει να μειώνεται αισθητά το έλλειμμα χρειάζεται περίπου ένας χρόνος από τη στιγμή που θα εφαρμοστεί το πλήρες πρόγραμμά μας».

Στην αυτοδυναμία: «Ο λαός θα μας δώσει ισχυρή εντολή για καθαρές λύσεις».

Στη συναίνεση: «Η κοινωνία δεν ζητάει πάση θυσία συναίνεση σε όλα και ούτε πάση θυσία ρήξη για όλα. Ζητά καθαρές απόψεις, συνέπεια και ευθύνη».

Στις σχέσεις με την τρόικα: «Το κράτος έχει συνέχεια και η Ελλάδα έχει φιλότιμο. Συνεπώς δεν θα αμφισβητήσουμε τα όσα χρωστά η χώρα στους δανειστές της».

Στον Γιώργο Παπανδρέου: «Θέλει βουβή αντιπολίτευση. Αυτή την χάρη δεν θα του την κάνω».

Στον Ευάγγελο Βενιζέλο: «Υπέγραψε τη συμφωνία με τους Φινλανδούς και έπειτα ζήτησε από τα ευρωπαϊκά όργανα να την ακυρώσουν».

Στον Κώστα Καραμανλή: «Αν το θελήσει, ασφαλώς και θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές».

Στους αγανακτισμένους: «Είναι απέναντι στο ΠαΣοΚ διότι τους κορόιδεψε για να κερδίσει τις εκλογές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ