Heel Hop: Γυμναστική με ψηλοτάκουνα υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Heel Hop: Γυμναστική με ψηλοτάκουνα υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα [εικόνες]

Heel Hop: Γυμναστική με ψηλοτάκουνα υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Heel Hop ξεκίνησε από την Αμερική και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει γίνει το νέο fitness trend που εξαπλώνεται ραγδαία και στην Ευρώπη. Πρόκειται για μία νέα μέθοδο γυμναστικής που προτρέπει τις γυναίκες να φορέσουν τις ψηλοτάκουνες γόβες τους κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Το Heel Hop, που εκατομμύρια γυναίκες έχουν λατρέψει, υπόσχεται να φέρει άμεσα αποτελέσματα, καθώς -σύμφωνα με την personal trainer Nikki Manashe- συσφίγγει το σώμα, ανορθώνει τους γλουτούς, ενισχύει τον μεταβολισμό και βοηθά στην απώλεια των περιττών κιλών.

Heel Hop: Γυμναστική με ψηλοτάκουνα υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πολλές είναι και οι διάσημες κυρίες της showbiz που έχουν εντάξει αυτόν τον νέο τρόπο γυμναστικής στην καθημερινότητά τους, με πρώτη και καλύτερη τη Βικτώρια Μπέκαμ.

Heel Hop: Γυμναστική με ψηλοτάκουνα υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όσο για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν αρνητικά το Heel Hope, λόγω της πιθανότητας να υπάρξουν τραυματισμοί, η δημιουργός του αναφέρει πως πρόκειται για μία προπόνηση χαμηλής έντασης, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί το ενδεχόμενο να προκληθεί κάποια κάκωση στα γόνατα ή στους αστραγάλους.

Heel Hop: Γυμναστική με ψηλοτάκουνα υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυμναστική γόβες ψηλοτάκουνα Heel Hop
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ