Ουάσιγκτον σε Ισραήλ: Πάρτε μέτρα για την ασφάλεια των αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας - iefimerida.gr

Ουάσιγκτον σε Ισραήλ: Πάρτε μέτρα για την ασφάλεια των αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας

Ουάσιγκτον σε Ισραήλ: Πάρτε μέτρα για την ασφάλεια των αμάχων στη Λωρίδα της Γάζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παγκόσμια κατακραυγή έχει προκαλέσει η αιματοχυσία στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς τα περισσότερα θύματα των βομβαρδισμών του Ισραήλ είναι άμαχοι, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά. Σε αυτό το κλίμα ο Λευκός Οίκος ζήτησε από το Τελ Αβίβ να λάβει μέτρα για την ασφάλεια των αθώων στη Γάζα.

Μέσω του Τζος Ερνεστ, εκπροσώπου του Λευκού Οίκου, οι ΗΠΑ επανέλαβαν ότι το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να αμύνεται απέναντι στις επιθέσεις της Χαμάς, ωστόσο κάλεσε το Τελ Αβίβ να κάνει περισσότερα για να προστατεύσει τους αμάχους, καθώς οι νεκροί από την πλευρά των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας ξεπερνούν πλέον τους 560.

«Θα θέλαμε από τους Ισραηλινούς να λάβουν ακόμη περισσότερα μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών», είπε ο Ερνεστ προσθέτοντας ότι από την κλιμάκωση της βίας γίνεται σαφές πως το Ισραήλ θα πρέπει να κάνει βήματα για την προστασία των πολιτών. «Θα συνεχίσουμε να στέλνουμε αυτό το μήνυμα απευθείας στους Ισραηλινούς» τόνισε ο εκπρόσωπος κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ