Στον Κορυδαλλό ο ανακριτής για την απολογία Μαζιώτη - iefimerida.gr

Στον Κορυδαλλό ο ανακριτής για την απολογία Μαζιώτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον του 27ου τακτικού ανακριτή βρίσκεται ο Νίκος Μαζιώτης, που κρατείται στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να απολογηθεί για σειρά αδικημάτων που απαγγέλθηκαν σε βάρος του μετά την πρόσφατη σύλληψή του.

Πριν λίγη ώρα, ο δικαστικός λειτουργός μετέβη στον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο, με αλεξίσφαιρα τζάμια και κάμερες παρακολούθησης, όπου κρατείται ο κατηγορούμενος, προκειμένου να λάβει εξηγήσεις ή να καταγράψει επίσημα την άρνηση του Νίκου Μαζιώτη να λογοδοτήσει για τη νέα δικογραφία.

Όπως εκτιμάται, ο Νίκος Μαζιώτης θα επιμείνει στην αρνητική στάση του έναντι της όλης ανακριτικής διαδικασίας, όπως συνέβη και το πρωί του Σαββάτου όταν ο δικαστικός λειτουργός τον επισκέφθηκε στον Ευαγγελισμό προκειμένου να λάβει την απολογία του. Εκεί ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας δεν θέλησε να απαντήσει στον ανακριτή ούτε το ονοματεπώνυμό του και είχε δηλώσει μόνο ότι είναι: «Επαναστάτης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ