«Ραβασάκια» Σαμαρά προς υπουργούς: Κλείστε μέσα στον Αύγουστο τα συμφωνηθέντα με την τρόικα - iefimerida.gr

«Ραβασάκια» Σαμαρά προς υπουργούς: Κλείστε μέσα στον Αύγουστο τα συμφωνηθέντα με την τρόικα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να κλείσουν άμεσα όλες τις μνημονιακές υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει τα υπουργεία τους έχει ζητήσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από τους αρμόδιους υπουργούς ώστε να εξελιχθεί ομαλά η διαπραγμάτευση με την τρόικα.

Έως την Τετάρτη από το πρωθυπουργικό γραφείο θα «φύγουν» επιστολές προς τα υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας, Υγείας, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Περιβάλλοντος, Εσωτερικών και Μεταφορών με συγκεκριμένες υποδείξεις για άμεση ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων μέσα στοβν Αύγουστο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει κάνει ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης στο Μέγαρο Μαξίμου εκκρεμούν 440 μνημονιακές υποχρεώσεις αλλά προτεραιότητα αναμένεται να δοθεί στην τήρηση των προαπαιτούμενων μέτρων που συνδέονται με την υποδόση του Αυγούστου ύψους 1 δισ. ευρώ και τα οποία θα πρέπει να δρομολογηθούν έως τις 7 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ