Μαζιώτης: Είμαι επαναστάτης -Αρνήθηκε να καταθέσει, ζήτησε να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό - iefimerida.gr

Μαζιώτης: Είμαι επαναστάτης -Αρνήθηκε να καταθέσει, ζήτησε να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό

Στον Ευαγγελισμό βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο ανακριτής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Ευαγγελισμό βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο ανακριτής, προκειμένου να ξεκινήσει η κατάθεση του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος όμως αρνήθηκε και δήλωσε ως επάγγελμα «επαναστάτης», ενώ ζήτησε επίμονα να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό.

Ο ανακριτής βρέθηκε στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο τρομοκράτης από την Τετάρτη, έπειτα από τον τραυματισμό του στην αιματηρή συμπλοκή στο Μοναστηράκι, όπου και συνελήφθη.

Ο Μαζιώτης όμως αρνήθηκε να καταθέσει, ενώ δήλωσε στον ανακριτή, όταν ρωτήθηκε για το επάγγελμά του, ότι είναι «επαναστάτης». Ο συνήγορός του Σπύρος Φυτράκης ζήτησε τριήμερη προθεσμία για να ενημερωθεί για την δικογραφία, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, ο Μαζιώτης με γραπτή δήλωσή του, και παρά την αντίθετη γνώμη των γιατρών, ζήτησε να διακομιστεί στο νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών του Κορυδαλλού. Η διακομιδή του μπορεί να γίνει ενδεχομένως και εντός της ημέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ