Ο Κρις Μπράουν στη φυλακή και η Ριάνα με την πρώην του «σκοτώνονται» στα κανάλια - iefimerida.gr

Ο Κρις Μπράουν στη φυλακή και η Ριάνα με την πρώην του «σκοτώνονται» στα κανάλια

Ο Κρις Μπράουν στη φυλακή και η Ριάνα με την πρώην του σκοτώνονται στα κανάλια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Κρις Μπράουν να βρίσκεται στη φυλακή, ωστόσο έξω οι δύο έρωτες της ζωής του, η Ριάνα και η Καρούς Τραν, συνεχίζουν να απασχολούν τα μέσα με τα «καρφιά» που πετάνε η μία στην άλλη.

Από τη μία η Τραν βγαίνει σε εκπομπές όπως το Just Keke και δηλώνει ότι υποφέρει γιατί ο αγαπημένος της είναι στη φυλακή και ταυτόχρονα έχει να αντιμετωπίσει τη Ριάνα και τους αμέτρητους φαν της που της επιτίθενται διαδικτυακά.

Από την άλλη η Ριάνα απαντάει δηκτικά, ότι η Τραν είναι θλιβερή και ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να βγει στο προσκήνιο. Μάλιστα όπως αναφέρει πηγή κοντά στην τραγουδίστρια μιλώντας στο HollywoodLife: «Η Ριάνα δεν ενδιαφέρεται να βοηθήσει αυτή την κακομοίρα να γίνει διάσημη»

Οσο για τον Κρις Μπράουν, είναι άξιο απορίας γιατί έχει γίνει μήλο της έριδος, εφόσον ήταν αυτός που απάτησε και χτύπησε τη Ριάνα, ενώ φαίνεται πως δεν φέρθηκε ιδιαίτερα καλά ούτε στην Τραν, αφού στις καταγγελίες για παραβίαση της αναστολής του, συμπεριλαμβάνεται και μία ερωτική σχέση του με μία γυναίκα από το προσωπικό του κέντρου αποτοξίνωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ