Ακομπλεξάριστη η Μελέτη, παίζει σαν παιδί -Πλατσουρίζει με το μαγιό και το φουσκωτό ζωάκι της [εικόνα] - iefimerida.gr

Ακομπλεξάριστη η Μελέτη, παίζει σαν παιδί -Πλατσουρίζει με το μαγιό και το φουσκωτό ζωάκι της [εικόνα]

Ακομπλεξάριστη η Μελέτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει φοβηθεί ποτέ να τσαλακώσει την εικόνα της για να κάνει αυτό που θέλει. Οι διακοπές λοιπόν δεν θα μπορούσαν να κυλούν διαφορετικά για την Ελεονώρα Μελέτη, που δεν διστάζει να παίζει σαν παιδί και να το δείχνει στον κόσμο.

Με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις να έχουν τελειώσει, η παρουσιάστρια ήδη χαλαρώνει πλατσουρίζοντας ακομπλεξάριστη. Μία τέτοια εικόνα ανέβασε και στο Instagram η Μελέτη, στην οποία δείχνει ότι μέσα της κρύβει πάντα ένα παιδί.

Με το μαγιό της και το φουσκωτό ζωάκι της λοιπόν, άρχισε τις βουτιές στην πισίνα. Και η παιχνιδιάρικη διάθεσή της φάνηκε και στην ανάρτηση της εν λόγω φωτογραφίας, την οποία συνόδευσε με τη λεζάντα... «Kou kou!!».

Ακομπλεξάριστη η Μελέτη, παίζει σαν παιδί -Πλατσουρίζει με το μαγιό και το φουσκωτό ζωάκι της [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ