«Πέλεκυς» από CNN: Δημοσιογράφος του στη Γάζα είπε τους Ισραηλινούς «αποβράσματα» και την έστειλαν στη... Μόσχα - iefimerida.gr

«Πέλεκυς» από CNN: Δημοσιογράφος του στη Γάζα είπε τους Ισραηλινούς «αποβράσματα» και την έστειλαν στη... Μόσχα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα tweet ήταν αρκετό για μια ανταποκρίτρια του CNN ώστε να την... στείλουν από το κανάλι μακριά από τη Γάζα και κατευθείαν στη ρωσική πρωτεύουσα.Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος, Νταϊάνα Μάγκνεϊ, πήρε εντολή να αποχωρήσει εσπευσμένα από τη Λωρίδα της Γάζας και να μεταβεί στην Μόσχα.

Ο λόγος που οδήγησε τη διοίκηση του δικτύου σε αυτή την απόφαση ήταν το γεγονός ότι η Μάγνκεϊ σχολίασε το, θλιβερό ομολογουμένως, θέαμα ισραηλινών να κάθονται πάνω σε λόφο και να παρακολουθούν τον βομβαρδισμό της Γάζας.

«Οι Ισραηλινοί πάνω στο λόφο πάνω από την Σντερότ πανηγυρίζουν ενώ οι βόμβες πέφτουν στη Γάζα. Απειλούν ότι θα καταστρέψουν το αυτοκίνητό μας αν πούμε μία λάθος λέξη. Τα αποβράσματα» ήταν η επίμαχη ανάρτηση της δημοσιογράφου που την έστειλε τελικά στην Μόσχα.

Η εκπρόσωπός της, πάντως, ανέφερε ότι η δημοσιογράφος έχει μετανιώσει για τα όσα είπε και πρόσθεσε ότι η Μάγκνεϊ έχει δεχθεί απειλές από ισραηλινούς κατά την διάρκεια της διαμονής της στη Γάζα.

«Μετανιώνει για τη γλώσσα που χρησιμοποίησε. Η λέξη απευθυνόταν αποκλειστικά σε όσους είχαν θέσει στο στόχαστρο την αποστολή του CNN. Δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν και ζητά συγγνώμη για οποιαδήποτε προσβολή», πρόσθεσε η εκπρόσωπος της δημοσιογράφου.

Το σίγουρο είναι ότι η μάχιμη ρεπόρτερ δεν θα... πλήξει στην Μόσχα, καθώς, η ρωσική πρωτεύουσα αναμένεται να βγάλει αρκετές ειδήσεις τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δημοσιογράφος CNN tweet Μόσχα Γάζα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ