Ο άνδρας που τρέλανε τη βιομηχανία της μόδας -Ο σέξι νεαρός με το αγγελικό πρόσωπο και το θλιμμένο βλέμμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο άνδρας που τρέλανε τη βιομηχανία της μόδας -Ο σέξι νεαρός με το αγγελικό πρόσωπο και το θλιμμένο βλέμμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σουηδός Ben Dahlhaus θεωρείται από κάποιους στη βιομηχανία της μόδας, ο πιο όμορφος άνδρας επί γης. Ομως αυτό που τον ανέδειξε και τον ξεχώρισε από όλα τα υπόλοιπα μοντέλα είναι εκτός από την αγγελική του ομορφιά, το θλιμμένο ύφος με το οποίο ποζάρει στο φακό.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο δημοσιογράφου του ιστότοπου EliteDaily που σχολιάζοντας την εμφάνιση του Ben Dahlhaus γράφει «Ενα θλιμμένο πρόσωπο που είναι ίσως το πιο σέξι πρόσωπο».

Η ιδιαίτερα εικόνα του μοντέλο σε συνδυασμό με την λυπημένη έκφραση που παίρνει όταν ποζάρει αναμένεται να απογειώσει την καρίερα του.

Αν και υπάρχουν αρκετές δημοσιεύσεις που αφορούν στον Ben και στην ασυνήθιστη εμφάνιση του που κόβει την ανάσα, ωστόσο υπάρχει και ένα μυστήριο γύρω απο αυτόν καθώς δεν ξέρουμε τίποτα πέραν του ονόματος του και του τόπου διαμονής του.Ο Ben Dahlhaus είναι το πρόσωπο της καμπάνιας των ρολογιών Brathwait και πρόσφατα φωτογραφήθηκε στην Κολωνία από την διακεκριμένο φωτογράφο Esra Sam.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ