Ξεκαρδιστικό βίντεο: Η Ανγκελα Μέρκελ ως γριά με μαγκούρα, χορεύει ντίσκο και τρώει... φόρους! [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Η Ανγκελα Μέρκελ ως γριά με μαγκούρα, χορεύει ντίσκο και τρώει... φόρους! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Της τραγούδησαν το κλασικό Happy Birthday, της έκαναν δώρα, ήπιαν μαζί της ένα ποτήρι σαμπάνια. Τα 60α γενέθλια της Άνγκελα Μέρκελ γιορτάστηκαν ποικιλοτρόπως στη Γερμανία.

Μια ανατρεπτική ομάδα από καρτουνίστες, όμως, αποφάσισαν να της κάνουν ένα διαφορετικό δώρο. Έφτιαξαν ένα αποδομητικό βίντεο καρτούν στο οποίο η Άνγκελα Μέρκελ εμφανίζεται γριά, κρατάει μαγκούρα και τρώει τα... χρήματα των εργαζομένων μέσω των φόρων που επιβάλλει.

Στο πάρτι των γενεθλίων της είναι καλεσμένοι Γερμανοί πολιτικοί, αλλά και ο Μπαράκ Ομπάμα. Σε μία άκρη φαίνονται τα κουτιά με τα δώρα.

Η Μέρκελ καταφτάνει με την... μαγκούρα της και τρώει χρήματα των πολιτών που βρίσκονται σε ένα βάζο, δίνοντας το έναυσμα για να αρχίσει το πάρτι! Και τότε φοράει τα μαύρα γυαλιά της και χορεύει έξαλλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άνγκελα Μέρκελ γενέθλια φόροι καρτούν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ