«Τραγωδία η κατάρριψη» λέει ο Ομπάμα -«Βαθιά συλλυπητήρια» από τον Πούτιν - iefimerida.gr

«Τραγωδία η κατάρριψη» λέει ο Ομπάμα -«Βαθιά συλλυπητήρια» από τον Πούτιν

«Τραγωδία η κατάρριψη» λέει ο Ομπάμα -«Βαθιά συλλυπητήρια» από τον Πούτιν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τραγωδία έκανε λόγο ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, αναφερόμενος στην κατάρριψη του αεροσκάφους Boeing στα σύνορα μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας.Ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι η αμερικανική κυβέρνηση θα ενισχύσει όσο μπορεί την επιχείρηση των ουκρανικών Αρχών.

«Ο κόσμος παρακολουθεί τις αναφορές για την κατάρριψη αεροσκάφους κοντά στα ρωσοουκρανικά σύνορα», ανέφερε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ πρόσθεσε ότι ερευνάται αν όντως επέβαιναν 23 Αμερικανοί υπήκοοι στο μοιραίο αεροσκάφος.

Πούτιν: Βαθιά συλλυπητήρια στη Μαλαισία

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε τα «βαθιά του συλλυπητήρια» στον πρωθυπουργ της Μαλαισίας Νατζίμπ Ράζακ για τη συντριβή ενός επιβατικού αεροπλάνου της Malaysia Airlines στην Ουκρανία.

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια προς τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας Νατζίμπ Ράζακ για τη συντριβή του επιβατικού αεροπλάνου της Μαλαισίας στο έδαφος της Ουκρανίας, που προκάλεσε πολυάριθμα θύματα» ανέφερε σχετική ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

«Ο πρόεδρος της Ρωσίας ζήτησε από τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας να μεταφέρει τη βαθύτατη συμπάθεια και συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων», προστέθηκε στην ίδια ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ