Ρέβη-Τότσικας, ο γάμος που δεν πήρε χαμπάρι κανείς -Οι φωτογραφίες από την τελετή και η μαγική εικόνα του ζευγαριού [εικόνες] - iefimerida.gr

Ρέβη-Τότσικας, ο γάμος που δεν πήρε χαμπάρι κανείς -Οι φωτογραφίες από την τελετή και η μαγική εικόνα του ζευγαριού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ο γάμος που πραγματικά δεν πήρε κανείς χαμπάρι. Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας ταξίδεψαν στα μέσα Ιουνίου στην Αμερική και λίγες ημέρες μετά μέσω των social media, μάθαμε ότι παντρεύτηκαν. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τους παπαράτσι και άλλα παρόμοια.

Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο Ρέβη και Τότσικας ένωσαν τις ζωές τους ντυμένοι κάζουαλ στο Μπέβερλι Χιλς στις 26 Ιουνίου, παρουσία ελάχιστων φίλων τους.

Το διάσημο ζευγάρι έχει πλέον επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και απολαμβάνει τον έγγαμο βίο του, με την Ρούλα να μην σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες με τον καλό της. Ανάμεσα σε αυτές και μια που το ζευγάρι χορεύει αγκαλιασμένο. «Dancing with my star», η λεζάντα που τη συνοδεύει.

Φωτογραφίες από το γάμο του ζευγαριού:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος Αποστόλης Τότσικας Ρούλα Ρέβη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ