Η Αν Χάθαγουεϊ με μουστάκι, φόρμες και τζόκεϊ στο κεφάλι -Γιατί ντύθηκε άνδρας [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Αν Χάθαγουεϊ με μουστάκι, φόρμες και τζόκεϊ στο κεφάλι -Γιατί ντύθηκε άνδρας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς θα ήταν η Αν Χάθαγουεϊ αν ήταν άνδρας; Με παχύ μουστάκι, θα φορούσε φόρμες και ένα τζόκεϊ στο κεφάλι. Ή τουλάχιστον έτσι φαντάζεται η Τζένι Λιούις την αρσενική εκδοχή της βραβευμένης με Οσκαρ ηθοποιού.

Η Χάθαγουεϊ αποφάσισε όχι απλά να τσαλακώσει την εικόνα της, αλλά να της δώσει μία... γερή κλωτσιά, όπως κάνει κάποια στιγμή στο βίντεο κλιπ στο οποίο εμφανίζεται με την παραπάνω αμφίεση. Είναι του τραγουδιού «Just One of the Guys», της Τζένι Λιούις, η οποία προσκάλεσε κάποιες διάσημες φίλες της για την οπτικοποίηση της νέας επιτυχίας της.

Ετσι λοιπόν η Χάθαγουεϊ, μαζί με την Κρίστεν Στιούαρτ και την επίσης ηθοποιό Μπρι Λάρσον έβαλαν τα μουστάκια τους και τις φόρμες τους για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ στις οποίες σατιρίζουν την συμπεριφορά που έχει ένας «βαρύς» άντρας. Αλλά, επειδή ακόμη και αυτοί κλαίνε, κάποια στιγμή η Χάθαγουεϊ εμφανίζεται με δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια της. Ισως πάλι, να πέρασε μπροστά από κάποιο καθρέφτη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις βίντεο κλιπ Αν Χάθαγουεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ