Αποτυχημένη ληστεία στο Ναύπλιο -Δεν περίμεναν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, πήραν την τσάντα της υπαλλήλου - iefimerida.gr

Αποτυχημένη ληστεία στο Ναύπλιο -Δεν περίμεναν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, πήραν την τσάντα της υπαλλήλου

Αποτυχημένη ληστεία στο Ναύπλιο -Δεν περίμεναν να ανοίξει χρηματοκιβώτιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπήκαν με όπλα σε τράπεζα, ζήτησαν όλα τα χρήματα, αλλά τελικά έφυγαν από εκεί με την τσάντα μίας υπαλλήλου. Η αποτυχημένη απόπειρα ληστείας έγινε στο Ναύπλιο, όπου οι δράστες περιορίστηκαν τελικά σε λεία 180 ευρώ.

Το πρωί της Τρίτης, δύο άγνωστοι -ο ένας με κουκούλα και ο άλλος με μαντίλι στο πρόσωπο- μπήκαν σε υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο του Ναυπλίου. Οι δράστες μπήκαν από βοηθητική είσοδο, που ήταν ανασφάλιστη και με την απειλή όπλων ζήτησαν από την υπάλληλο στο ταμείο τα χρήματα.

Εξαιτίας όμως του μηχανισμού χρονοκαθυστέρησης του χρηματοκιβωτίου, οι ληστές αποφάσισαν ότι δεν μπορούσαν να περιμένουν περισσότερο. Για να μην φύγουν όμως με άδεια χέρια, άρπαξαν την τσάντα μίας υπαλλήλου, που περιείχε περίπου 180 ευρώ. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ληστών.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τράπεζα ειδήσεις Ναύπλιο ληστεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ