Είναι πολλά τα λεφτά Μπλάνκο! - iefimerida.gr

Είναι πολλά τα λεφτά Μπλάνκο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαφωνία προέκυψε μεταξύ του προέδρου της ΑΕΚ Σταύρου Αδαμίδη και του Ίσμαελ Μπλάνκο όσο αφορά τη πληρωμή του αργεντινού άσσου. Η πρόταση της Ένωσης είναι συγκεκριμένη και αφορά 2 χρόνια με ως 600.000 ευρώ ετησίως. Ο εκπρόσωπος του Μπλάνκο από την άλλη, ζητά τριετές συμβόλαιο με αμοιβές του ύψους των 1.000.000 ευρώ. Ο Γκουστάβο Οναΐντια σε δηλώσεις του, φαίνεται να κατανοεί και να σέβεται τις οικονομικές συγκυρίες στις οποίες βρίσκεται η ομάδα, ωστόσο, διευκρίνισε πως επιζητά την υλοποίηση της συμφωνίας που είχε δεχτεί ο πελάτης του επί εποχής Θανόπουλου, δηλαδή, τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές από 800.000 έως 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο Στ. Αδαμίδης απάντησε πως το δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν τόσα χρήματα και πως το ποσό των 600.000 ευρώ είναι το οικονομικό ταβάνι της ΑΕΚ. Αυτό με τη σειρά του προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου του Μπλάνκο ο οποίος υπενθύμισε στον αρχηγό των κιτρινόμαυρων ότι ότι υπάρχουν συμβόλαια που υπερβαίνουν το υποτιθέμενο ταβάνι όπως αυτά των Σκόκο, Ντιόπ και Σαχά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Αδαμίσης Μπλάνκο Συμβόλαιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ