Ολοι θέλουν να ντυθούν Γερμανοί -Χαμός για τη νέα φανέλα των πάντσερ με τα τέσσερα αστέρια [εικόνα] - iefimerida.gr

Ολοι θέλουν να ντυθούν Γερμανοί -Χαμός για τη νέα φανέλα των πάντσερ με τα τέσσερα αστέρια [εικόνα]

Γερμανία τεσσάρων αστέρων -Χαμός για τη νέα φανέλα των πάντσερ [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση της Εθνική Γερμανίας με το 4ο αστέρι πάνω από το εθνόσημο και αμέσως έκανε θραύση. Τα πάντσερ μετά και την κατάκτηση του Μουντιάλ στην Βραζιλία απέκτησαν νέα φανέλα με τέσσερα αστέρια, αφού πλέον έχουν κατακτήσει τέσσερις φορές το τρόπαιο.

Η Adidas που ντύνει τα «πάντσερ» προμήθευσε την επομένη του τελικού τα καταστήματα στην Γερμανία με τις νέες εμφανίσεις και οι φανέλες εξαφανίστηκαν. Τυπώθηκαν, μάλιστα, και απλά T-shirt με τις ημερομηνίες στις οποίες η Γερμανία κατάκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο (1954, 1974, 1990, 2014).

Το κόστος για την φανέλα είναι 84,95 ευρώ ενώ ο Andre Langer ένας από τους τυχερούς που αγόρασε μία εμφάνιση από την πρώτη παρτίδα που κατασκευάστηκε σε περίπτωση που κέρδιζε, όπως και έγινε το Μουντιάλ, η Γερμανία, δηλώσει τυχερός που έχει στα χέρια του την φανέλα με το Νο 19 του Mario Goetze, που πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Ολοι θέλουν να ντυθούν Γερμανοί -Χαμός για τη νέα φανέλα των πάντσερ με τα τέσσερα αστέρια [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ