Ενα 200ευρω που ξεγελά τους πάντες -Πώς ένας Ιταλός δημιουργεί ψευδαισθήσεις ζωγραφίζοντας [βίντεο] - iefimerida.gr

Ενα 200ευρω που ξεγελά τους πάντες -Πώς ένας Ιταλός δημιουργεί ψευδαισθήσεις ζωγραφίζοντας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό το σχέδιο θα μπορούσε να ξεγελάσει τους πάντες. Αν το έβλεπε κανείς στο έδαφος, θα μακάριζε την τύχη του, πιστεύοντας ότι είχε βρει τυχαία ένα 200ευρω. Κι όμως, αυτό δεν είναι ένα χαρτονόμισμα.

Είναι μία από τις δημιουργίες του Μάρκο Μπαρέντζι, που τα σχέδιά του σχεδόν... ζωντανεύουν και ξεγελούν το μάτι. Ο 45χρονος Ιταλός καλλιτέχνης ανακάλυψε από νωρίς την κλίση του στη ζωγραφική. Στα εννιά του μάλιστα εντυπωσιάστηκε τόσο από τη «Μόνα Λίζα», που προσπάθησε να αντιγράψει το αριστούργημα του Λεονάρντο ντα Βίντσι.

Από τότε, ο Μπαρέντζι δεν άφησε στιγμή κάτω τα μολύβια του και τα άλλα «εργαλεία» με τα οποία φτιάχνει αυτά τα τόσο αληθοφανή σχέδια. Μάλιστα, στην ιστοσελίδα του δίνει βήμα- βήμα συμβουλές, για όποιον θέλει να προσπαθήσει να τον μιμηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Μάρκο Μπαρέντζι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ