Νέος σάλος στη Βρετανία: Η Θάτσερ ήξερε για τους παιδεραστές υπουργούς της και τους κάλυπτε - iefimerida.gr

Νέος σάλος στη Βρετανία: Η Θάτσερ ήξερε για τους παιδεραστές υπουργούς της και τους κάλυπτε

Νέος σάλος στη Βρετανία: Η Θάτσερ ήξερε για τους παιδεραστές υπουργούς της και τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα σκάνδαλα παιδεραστίας, με την εμπλοκή πολιτικών και άλλων προσωπικοτήτων του δημόσιου βίου κλονίζουν και πάλι τη Βρετανία. Αυτή τη φορά όμως οι αποκαλύψεις αφορούν την Μάργκαρετ Θάτσερ και το ότι είχε γνώση για τη σχετική δράση των παιδεραστών υπουργών της, χωρίς όμως να κινείται εναντίον τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η «Σιδηρά Κυρία» της Βρετανίας φέρεται να είχε προσωπική γνώση αλλά και εμπλοκή στις παράνομες σεξουαλικές δραστηριότητες των υπουργών της οι οποίοι κατηγορούνται για υποθέσεις. Δημοσίευμα της Mirror, που επικαλείται πηγή από την Σκότλαντ Γιαρντ που έκανε έρευνα για την υπόθεση, αναφέρει ότι ως πρωθυπουργός το μόνο που έκανε η Θάτσερ για υπουργούς της που κακοποιούσαν σεξουαλικά παιδιά ήταν να τους ζητήσει να συνετιστούν!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ως πρωθυπουργός της Βρετανίας η Θάτσερ κάλεσε στο γραφείο της ένα ανερχόμενο αστέρι της πολιτικής, ο οποίος ετοιμάζονταν για προαγωγή, για να τον πείσει να χαλιναγωγήσει τις... αρρωστημένες ορέξεις του.

«Πρέπει να "καθαρίσεις" με τις σεξουαλικές συνήθειές σου» φέρεται να του είπε στη συγκεκριμένη συνάντηση, που έγινε έπειτα από καταγγελίες πως ο εν λόγω πολιτικός είχε κακοποιήσει σεξουαλικά νεαρά αγόρια στο σπίτι ενός πολιτικού συμμάχου του, το 1992. Ο τελευταίος φέρεται να ειδοποίησε τις αρχές και ακολούθησε το ραντεβού με την Θάτσερ.

Η συνάντηση δεν τον ταρακούνησε, ότι φάνηκε στη συνέχεια, καθώς ο ίδιος πολιτικός εντοπίστηκε τέσσερα χρόνια αργότερα να «ψωνίζει» αγόρια στο σταθμό της Βικτώρια. Ούτε σε αυτή την περίπτωση είχε κυρώσεις όμως, αλλά η Σκότλαντ Γιαρντ τον προειδοποίησε για τη συμπεριφορά του.

Πρόσφατα ο Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε πως ξεκινά μεγάλη έρευνα σε βάθος για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων τις τελευταίες δεκαετίες, με ειδική οδηγία να δοθεί βάρος σε υποθέσεις που αφορούν πολιτικούς, δικαστικούς και άλλες προσωπικότητες του δημόσιου βίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ