Νέο βίντεο που προκαλεί αμηχανία στο Διαδίκτυο: Οταν δύο άγνωστοι γδύνουν ο ένας τον άλλο και πέφτουν στο κρεβάτι - iefimerida.gr

Νέο βίντεο που προκαλεί αμηχανία στο Διαδίκτυο: Οταν δύο άγνωστοι γδύνουν ο ένας τον άλλο και πέφτουν στο κρεβάτι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τάτια Πίλιεβα είχε προκαλέσει με το βίντεό της όπου παρουσίαζε αγνώστους που κλήθηκαν να φιληθούν μεταξύ τους, ωστόσο, η νέα της προσπάθεια έχει ήδη δημιουργήσει εντυπώσεις και ερωτήματα στο Διαδίκτυο.Το βίντεο με τίτλο «Undress Me» έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια views στο youtube, ενώ απεικονίζει αγνώστους οι οποίοι καλούνται να γδύσουν ο ένας τον άλλο και να βρεθούν μαζί στο κρεβάτι.

Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές ξεσπούν σε γέλια, άλλοι ξεπερνούν την αρχική αμηχανία και το «νιώθουν» λίγο περισσότερο, ενώ ένα ζευγάρι είναι ακόμη πιο τολμηρό και έχει μπει για τα καλά στο... σενάριο.

Η σκηνοθέτης είχε δημιουργήσει το βίντεο «First Kiss» που αν και ήταν μια διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας ρούχων Wren έγινε viral σχεδόν αμέσως.

Το βίντεο έγινε σε συνεργασία με την τηλεοπτική σειρά Masters Of Sex, η οποία βασίζεται στην αληθινή ιστορία των ερευνητών σεξ του Dr William Masters και της Virginia Johnson.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ