Έρχεται ο Captain America (trailer) - iefimerida.gr

Έρχεται ο Captain America (trailer)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επέλαση των υπερ-ηρώων κόμικ στην μεγάλη οθόνη συνεχίζεται. Την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες η ταινία Captain America – The First Avenger που έσπασε τα ταμεία στις ΗΠΑ.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Joe Johnston, o δημιουργός και άλλων blockbusters όπως το Jurassic Park 3 και ο Λυκάνθρωπος, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Chris Evans, Hugo Weaving και τους βετεράνους Samuel Jackson και Tomme Lee Jones. Στην ταινία ο ταπεινός αμερικανός στρατιώτης Steven Rogers, στην διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, μέσω ενός μυστικού στρατιωτικού πειράματος, μεταμορφώνεται ξαφνικά στον Πρώτο Εκδικητή (The First Avenger) και γίνεται ο Captain America που κατατροπώνει τους κακούς Ναζί. Αμερικανιά ακούγεται αλλά με πολλά εφέ που σηκώνουν πολλά ποπ κορν. Δείτε και το trailer της ταινίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ