Η «αποκαθήλωση» ενός ειδώλου: Η Σάρον Στόουν σε διακοπές γεμάτη κυτταρίτιδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η «αποκαθήλωση» ενός ειδώλου: Η Σάρον Στόουν σε διακοπές γεμάτη κυτταρίτιδα [εικόνες]

Η «αποκαθήλωση» ενός ειδώλου: Η Σάρον Στόουν σε διακοπές γεμάτη κυτταρίτιδα [εικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σάρον Στόουν έχει πάντα τον τρόπο να απασχολεί την επικαιρότητα εδώ και μερικές δεκαετίες. Μια γυναίκα σύμβολο πόθου για εκατομμύρια άνδρες η οποία, ωστόσο, δεν έχει κανένα πρόβλημα όταν «τσαλακώνεται» η εικόνα της.Πρόσφατα κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο φωτογραφίες που την δείχνουν σε μάλλον μέτρια κατάσταση με έντονα τα σημάδια της κυτταρίτιδας.

Η ίδια, πάντως, είχε... προνοήσει και είχε ανακοινώσει πως τους τελευταίους μήνες σταμάτησε το γυμναστήριο απλά για «δεν είχε όρεξη».

Η 56χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι «Θα πάω διακοπές και ξέρω τι θα κάνουν τα περιοδικά. Θα βάλουν έναν κύκλο γύρο από τα οπίσθιά μου, θα τον μεγαλώσουν και θα αναρωτηθούν τι συνέβη και γιατί έχω κυτταρίτιδα».

«Εγώ πιστεύω ότι ο ποπός μου είναι σαν κρέμα. Θα έπρεπε να κάνω τατουάζ σε εκείνο το σημείο που θα γράφει ''πολύ θα ήθελες να το δαγκώσεις''».

Ωστόσο, παρά τις «μεγάλες κουβέντες» από την σταρ σε πρόσφατη φωτογράφιση με εσώρουχα το photoshop φαίνεται πως πήγε... σύννεφο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ