Βενιζέλος: Απέτυχε η λογική δημοψηφίσματος του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Απέτυχε η λογική δημοψηφίσματος του ΣΥΡΙΖΑ

Βενιζέλος: Απέτυχε η λογική δημοψηφίσματος του ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βέλη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σημειώνοντας ότι απέτυχε η λογική δημοψηφίσματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η τεχνητή ένταση είναι ένα ποδήλατο που πρέπει να κάνεις συνεχώς πεντάλ για να το κρατήσεις όρθιο».

Παράλληλα, μιλώντας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρθηκε στην προσπάθεια δημιουργίας ενός μετώπου ώστε να καταστεί αδύνατη η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και να μπει η χώρα σε μία μακρά προεκλογική περίοδο, ενώ άφησε αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην Αργεντινή.

Στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα, υπογραμμίζοντας ότι «ο λαός εκφράστηκε και αντιλαμβανόμαστε το μήνυμα που έστειλε». Συμπλήρωσε, δε, ότι μέσα από όλα αυτά «το ΠΑΣΟΚ, η Ελιά άντεξαν και ο διάλογος για την κεντροαριστερά ξεκίνησε».

Ακόμη, τόνισε ότι το ποσοστό του 8% «δεν είναι ούτε επαρκές ούτε ικανοποιητικό, αλλά διόλου ευκαταφρόνητο, καθώς διαφύλαξε την προοδευτική σταθερότητα, τις θυσίες πολιτών και την πορεία ασφαλούς εξόδου της χώρας από την κρίση. Αυτή η επίδοση άνοιξε το διάλογο για την Κεντροαριστερά».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ