Χειροβομβίδα έξω από το κτίριο του ΣΚΑΪ -Αποκλείστηκαν οι γύρω δρόμοι - iefimerida.gr

Χειροβομβίδα έξω από το κτίριο του ΣΚΑΪ -Αποκλείστηκαν οι γύρω δρόμοι

Χειροβομβίδα έξω από το κτίριο του ΣΚΑΪ -Αποκλείστηκαν οι γύρω δρόμοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στόχος επίθεσης από αγνώστους έγινε το κτίριο του ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο το πρωί του Σαββάτου. Συγκεκριμένα, κάποιος άφησε έξω από τις εγκαταστάσεις χειροβομβίδα, η οποία δεν εξερράγη.

H χειροβομβίδα ήταν κάτω από ένα όχημα δίπλα στον τοίχο που περικλύει τον προαύλιο χώρο του κτιρίου και εντοπίστηκε μόλις μετακινήθηκε το αυτοκίνητο. Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και αποκλείστηκαν οι γύρω δρόμοι, ενώ στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ενεργή χειροβομβίδα και αν είχε αφαιρεθεί η περόνη της, αλλά και η Αντιτρομοκρατική.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι δράστες πέταξαν τη χειροβομβίδα από την γέφυρα που υπάρχει κοντά στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε αφαιρεθεί ο πυροκροτητής. Ετσι, οι αστυνομικοί υποθέτουν ότι οι άγνωστοι έριξαν τη χειροβομβίδα για εκφοβισμό.

Οι αρχές θα εξετάσουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν καταγράψει τη στιγμή της ρίψης της χειροβομβίδας ή κάποιες άλλες περίεργες κινήσεις.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣKAΪ ειδήσεις χειροβομβίδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ