Αιματοχυσία στη Λωρίδα της Γάζας -«Χτύπησαν» φιλανθρωπική οργάνωση - iefimerida.gr

Αιματοχυσία στη Λωρίδα της Γάζας -«Χτύπησαν» φιλανθρωπική οργάνωση

Αιματοχυσία στη Λωρίδα της Γάζας -«Χτύπησαν» φιλανθρωπική οργάνωση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία συνεχίζει να «σφυροκοπά» τη Λωρίδα της Γάζας, με τους νεκρούς πλέον να έχουν ξεπεράσει τους 120 από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι επιχειρήσεις, σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο.

Σε μία από τις επιδρομές το πρωί του Σαββάτου χτυπήθηκε το κτίριο φιλανθρωπικής οργάνωσης για άτομα με αναπηρία, στην Μπέιτ Λαχίγια, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι. Αλλοι έξι Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους το πρωί του Σαββάτου από νέα αεροπορική επιδρομή στην Πόλη της Γάζας.

Μια εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού από το Τελ Αβίβ ανακοίνωσε ότι το Ισραήλ βομβάρδισε 60 στόχους κατά τη διάρκεια της νύχτας. Από την πλευρά των Παλαιστίνιων εκτοξεύτηκαν προς το ισραηλινό έδαφος πέντε ρουκέτες, γεγονός που σημαίνει ότι η νύχτα ήταν σχετικά ήρεμη. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο, από την έναρξη των συγκρούσεων έχουν εκτοξευτεί από τη Λωρίδα της Γάζας προς το Ισραήλ περισσότερες από 690 ρουκέτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ