Κασιδιάρης από τη φυλακή: Για τα πανηγύρια η δικαιοσύνη -Ουρανία από την οθόνη: Σας φτύνουμε κατάμουτρα - iefimerida.gr

Κασιδιάρης από τη φυλακή: Για τα πανηγύρια η δικαιοσύνη -Ουρανία από την οθόνη: Σας φτύνουμε κατάμουτρα

Κασιδιάρης από τη φυλακή: Για τα πανηγύρια η δικαιοσύνη -Ουρανία από την τηλεόρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη του μέρα στον Κορυδαλλό πέρασε ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος, ωστόσο, δεν ξέχασε να προκαλέσει για ακόμη μια φορά μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.Ο προφυλακισμένος βουλευτής χαρακτήρισε «για τα πανηγύρια» την απόφαση της δικαιοσύνης, ενώ τόνισε ότι γνώριζε πως θα βρεθεί στην φυλακή και το περίμενε. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να είναι εκπρόσωπος Τύπου του ακροδεξιού κόμματος ακόμη και μέσα από το κελί του.

Την ίδια στιγμή, η κόρη του αρχηγού της ΧΑ, Ουρανία Μιχαλολιάκου ανέλαβε χρέη παρουσιάστριας στη θέση του Ηλία Κασιδιάρη και εκτόξευσε ύβρεις κατά της Δικαιοσύνης.

«Δεν πρόκειται να μας λυγίσει τίποτα. Φτύνουμε κατάμουτρα το σάπιο σας σύστημα. Φτύνουμε κατάμουτρα τους Ντογιάκο, Κλάππα, Δημητροπούλου. Σας έχουμε γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ