Ο Ρονάλντο μετά τα όργια στη Μύκονο πήρε την Ιρίνα & γυρίζουν στην Ελλάδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ρονάλντο μετά τα όργια στη Μύκονο πήρε την Ιρίνα & γυρίζουν στην Ελλάδα [εικόνες]

Ο Ρονάλντο μετά τα όργια στη Μύκονο πήρε την Ιρίνα και γυρίζουν στην Ελλάδα με ε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με την αγαπημένη του Ιρίνα Σάικ κάνουν παρατεταμένες διακοπές στην χώρα μας. Μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω, αρχικά επισκέφθηκε το νησί των ανέμων και μετά το ξέφρενο πάρτι της Μυκόνου, έκανε μια στάση στην Κρήτη.

Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται μαζί με το Ρονάλντο και η αγαπημένη του Ιρίνα, μάλιστα ο ίδιος ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με το γνωστό μοντέλο μπροστά από ένα ελικόπτερο. Το εν λόγω ελικόπτερο είναι το μεταφορικό μέσο με το οποίο έχει επιλέξει να μετακινείται το ζευγάρι, τόσο για να αποφεύγει τους φωτογραφικούς φακούς των παπαράτσι, όσο και για να μηδενίζει τις αποστάσεις. Την φωτογραφία στο twitter συνόδευε η εξής ατάκα δια χειρός Ρονάλντο «Πρωινή βόλτα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ