Βενιζέλος: Δεν ανησυχούμε, έχουμε συνολικό σχέδιο για την οικονομία -Τι συζητήθηκε στο Μαξίμου - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Δεν ανησυχούμε, έχουμε συνολικό σχέδιο για την οικονομία -Τι συζητήθηκε στο Μαξίμου

Βενιζέλος: Δεν ανησυχούμε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αισιοδοξία του για την πορεία του ελληνικού προγράμματος εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εξερχόμενος από την σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μίλησα για την ατζέντα της συζήτησης με τον πρωθυπουργό, τον Γκίκα Χαρδούβελη και τον Γιάννη Στουρνάρα και ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει συγκεκριμένο συνολικό σχέδιο για την ελληνική οικονομία.

Ερωτηθείς για το αν τον προβλημάτισε το «φρένο» των τροϊκανών, όσον αφορά τα φορολογικά, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι δεν ανησυχεί.

Στουρνάρας: Η κυβέρνηση συνεχίζει

Την άποψη της Τράπεζας της Ελλάδας για την πορεία των οικονομικών πραγμάτων, εξέφρασε ο διοικητής της Ιδρύματος, Γιάννης Στουρναρας, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, όπως δήλωσε ο ίδιος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.

«Τίποτε άλλο. Η κυβέρνηση συνεχίζει» τόνισε ο κ. Στουρνάρας, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφων για τη διαπραγμάτευση με την τρόικα, απάντησε: «Δεν μπήκα σε τέτοια θέματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ