Γιάννης Μπουτάρης: Το Ποτάμι με εκφράζει περισσότερο από κάθε άλλο κόμμα - iefimerida.gr

Γιάννης Μπουτάρης: Το Ποτάμι με εκφράζει περισσότερο από κάθε άλλο κόμμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προς τις... όχθες του Ποταμιού οδεύει -σύμφωνα με δηλώσεις του- ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Πέραν της προσωπικής φιλίας με τον Σταύρο Θεοδωράκη, παραδέχθηκε πως τον εκφράζουν και οι ιδέες που εκφέρει το κόμμα του.

Ο δημοφιλής δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, είπε πως ότι έχει το ίδιο «κουσούρι» με τον Στ. Θεοδωράκη: «Πιστεύουμε ότι με την παρέμβασή μας στη δημόσια ζωή μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε να μεταρρυθμιστούν κάποια πράγματα».
Και δεν έμεινε μόνο σε αυτήν την παρατήρηση. Για πρώτη φορά μετά τις ευρωεκλογές -μετά το πρώτο ραντεβού του Ποταμιού με την κάλπη- ο Γιάννης Μπουτάρης απάντησε (δεν μπορούσε με πιο καθαρό τρόπο...) για την εντύπωση που έχει δημιουργηθεί ότι έχει προσχωρήσει στο νέο κόμμα.

«Αυτήν τη στιγμή η θέση του Θεοδωράκη με εκφράζει περισσότερο από όλους στο πολιτικό φάσμα», είπε χαρακτηριστικά στο Mega και εξήγησε το γιατί.
«Κοινή λογική προτείνει ο Θεοδωράκης. Δεν είναι ούτε με το ένα κόμμα, ούτε με το άλλο, ούτε με το τρίτο. Είναι ένα "έναυσμα" για να σταθούν, να συνέλθουν όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με την πολιτική και να δούνε ότι δεν προχωράει έτσι η κατάσταση. Εχουμε ξεφτιλιστεί τελείως, διεθνώς από τους καβγάδες που κάνουμε μεταξύ μας», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εκτιμώντας ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού καλεί επί της ουσίας τις πολιτικές παρατάξεις, από την "άκρα Νέα Δημοκρατία μέχρι την άκρα Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ", να ακολουθήσουν την απλή λογική». «Το Ποτάμι είναι μία κίνηση που καλεί τον κόσμο να κάνει κάτι, δεν έχει γίνει κόμμα που γράφει μέλη», διευκρίνισε σχετικά με τη στάση του «κοντά στο Ποτάμι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ